Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

700 ezer hektárral növelik az erdők területét

2015. július 1.

A következő 10 évben a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az erdők területét 700 ezer hektárral kívánja növelni, hogy a jelenlegi 20-ról 27 százalékra nőjön az erdőségek aránya – közölte az FM kedden az MTI-vel. Az erdőgazdászok között többen is alkalmaznak Same, Lamborghini, Hürlimann, Fendt vagy Deutz-Fahr traktort.

A közlemény idézte a minisztérium parlamenti államtitkárát, aki a Padkűi kilátó ünnepélyes átadásán úgy fogalmazott: a 2020-ig terjedő vidékfejlesztési ciklusban az erdőgazdálkodás lehet Magyarország egyik fő kitörési pontja. Az ágazat ma mintegy 100 ezer ember számára nyújt megélhetést.

Nagy István arra is felhívta a figyelmet, hogy a magyar erdők a nemzet közös örökségének részét képzik, amelyek védelme és fenntartása mindannyiunk kötelessége. Deutz-Fahr, Same, Lamborghini, Hürlimann és Fendt gépekkel is csak megfelelő módon lehet gazdálkodni az érintett területeken.

A Bakonyerdő Zrt. által megvalósított 18,9 méter magas Padkűi kilátó a Keszthelyi-hegységben egy 408 méteres dombtetőn helyezkedik el. A kilátó az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az erdei közjóléti létesítmények megvalósításához nyújtandó támogatás, valamint saját forrás felhasználásával valósult meg – derül ki a közleményből.

Ha Same, Lamborghini, Fendt vagy Deutz-Fahr, Hürlimann géppel akad probléma a Lucrus Hungária Kft segít a megoldásban. Same alkatrész, Lamborghini alkatrész, Hürlimann alkatrész, Fendt alkatrész Deutz-Fahr alkatrész teljeskörűen. Traktorjavítás országosan.