Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Április végén rendezik meg a hagyományos pápai expót

2013. március 7.

Április 19. és 21. között rendezik meg a 17. Pápai Agrárexpo mezőgazdasági kiállítás és vásárt – jelentették be szerdán a szervezők.

Győrffy Balázs, a Magyar Agrárkamara átmeneti elnöke elmondta: az új agrárkamarai köztestület létrehozásával nem változik az az álláspont, hogy a pápai rendezvényt a kamara fontos eseménynek tartja és továbbra is közreműködik a program szervezésében, lebonyolításában.

Az átmeneti elnök szólt arról is, kezdeményezi, hogy az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága kihelyezett ülést tartson az Agrárexpo idején Pápán, és a megalakuló Nemzeti Agrárkamara elnöksége is szervezzen kihelyezett ülést a rendezvényhez kapcsolódva.

A Veszprém Megyei Agrárkamara idén is társszervezőként vesz részt az Agrárexpón és a korábbinál szélesebb körben – a régió határait túllépve – próbálják megszólítani a gazdálkodókat a kiállításon való részvételre – szögezte le Radovits Tibor, a Veszprém Megyei Agrárkamara megbízott elnöke.

Tájékoztatása szerint az Agrárexpo kiemelt szakmai programjai között szerepel – a tervek szerint – az országos sertésprogramról szóló tájékoztató, a Pápa térségét érintő sertéságazati kérdések megvitatása, a helyi értékesítési lehetőségek fejlesztésének módjairól szóló tanácskozás, a 2014-tól induló uniós költségvetési ciklussal kapcsolatos információk és az idei támogatási lehetőségeket ismertető előadás.

A szakmai programok mellett az agrárexpo ezúttal is igazi családi programnak ígérkezik, a rendezvény idején számos kulturális és szórakoztató esemény várja a látogatókat. A hagyományoknak megfelelően vasárnap a vadászaté lesz a főszerep, a szombati napot pedig a tavalyi évhez hasonlóan a horgászatnak szentelik.

Arról, hogy az előző évekhez hasonlóan kormányzati támogatást kap-e a város a rendezvényhez, Áldozó Tamás (Fidesz-KDNP) polgármester még nem tudott nyilatkozni.

Forrás: MTI

Lamborghini, Same, Deutz-Fahr, Hürlimann, Fendt. Alkatrészek teljeskörűen.