Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Ismét lehet pályázni mezőgazdasági erdősítéshez

2012. május 30.

Július 2-áig igényelhető uniós támogatás a mezőgazdasági területek erdősítéséhez, valamint az agrár-erdészeti rendszerek mezőgazdasági területeken történő kialakításához – figyelmeztet szerdai közleményében a Magyar Agrárkamara.

Támogatás kérhető erdősítéshez, az erdőtelepítés legfeljebb ötéves ápolásához, valamint az erdőtelepítés miatti jövedelemkiesés pótlására. A támogatás igénybevételének feltétele a névre szóló erdőtelepítési, valamint a jövedelempótló támogatási időszakot legalább öt évvel meghaladó földhasználati engedély. Kizárólag igazolt származású erdészeti szaporítóanyag telepíthető – közölte az agrárkamara.

Pályázhatnak azok is, akik mezőgazdasági területükön agrár-erdészeti rendszert valósítanának meg. A támogatás egyszeri, területalapú, vissza nem térítendő szubvenció.

A támogatáshoz hektáronként legalább 100, legfeljebb 150 fa telepítését, illetve fenntartását írja elő a rendelet, az engedélyezett fajok igazolt származású szaporítóanyagának felhasználásával.

Forrás: MTI

Same alkatrész, Lamborghini alkatrész, Deutz-Fahr alkatrész, Hürlimann alkatrész és Fendt alkatrész egy helyen. A Lucrus Hungária KFT. a gépek alkatrészellátása mellett azok teljeskörű javítását is végzi országszerte.