Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Lamborghini traktorok használata

2013. július 18.

Motor – első 50 üzemóra

A próbateremben alkalmazott szigorú tesztelésnek köszönhetően a Lamborghini a traktorokat teljes motorteljesítménnyel, használatra készen szállítják a vásárlóhoz.

Azonban, az első 50 üzemórában ne használja a Lamborghini traktort teljes terheléssel hosszabb ideig, hogy a dugattyúgyűrűk kellően hozzáidomuljanak a hengerekhez, és a különféle mozgó alkatrészek tökéletesen beágyazódjanak.

Ebben az időszakban potenciálisan káros a motort hosszabb ideig üresjáratban futtatni, illetve magas fordulatszámon terheletlenül járatni; ez azt eredményezeti, hogy a motoralkatrészek másképpen ágyazódnak be, mint ami maximum hatékonyságot biztosíthatna a motor teljes élettartamára.

A Lamborghini egy biztonsági fojtást alkalmaz a motorfordulatszám szabályozóján, és ez biztosítja, hogy a traktor kimenő teljesítménye nem haladja meg a közölt és engedélyezett értéket. Ennek a fojtásnak bármely barkácsolása a fordulatszám-szabályozón azonnali hatállyal érvényteleníti a traktor teljes garanciáját.

A lamborghini R1306 használatának első óráiban az alábbi eljárásokat kell betartani:

Mindegyik beindításnál hagyja a motort néhány percig alacsony fordulatszámon járni.
Ne használja a traktort folyamatosan alacsony fordulatszámon vagy magas fordulatszámon kis terheléssel;
Az első 20 üzemóra alatt ne használja a motort túlzottan nagy terheléssel; használja a traktort fokozatosan hosszabb teljes terhelési viszonyok mellett;
Leállítás előtt hagyja a motort néhány percig üresjárati fordulatszámon járni.

Járjon el kellő gondossággal és figyelemmel, amikor az alább felsorolt ellenőrzéseket és karbantartási műveleteket végzi:Motorolajszint ellenőrzése, fenntartása, a motorolaj cseréje, olajszűrőcsere.

Amennyiben Lamborghini alkatrészt keres a Lucrus Hungária Kft. az Ön partnere. Emellett teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk Same, Deutz-Fahr, Hürlimann és Fendt gépekhez is.