Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Megkezdődött az elkülönített cukortámogatás kifizetése

2013. február 12.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) megkezdte a területalapú támogatáshoz kapcsolódó elkülönített cukortámogatás kifizetését – közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint az MVH az elkülönített cukortámogatás keretében közel 10 milliárd forintot utal át 930 gazdálkodónak. Ezeknek a gazdálkodóknak a területalapú támogatási kérelmét jóváhagyta az MVH, a gazdálkodók a jogszabályban foglalt feltételeket teljesítették.

Az elkülönített cukortámogatás kifizetésére – a korábbi évektől eltérően – már februárban sor kerül a Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Program keretében megvalósuló Egyszerűsítési Program eredményeképpen – emlékeztet a közlemény.

A határozatokat a napokban vehetik át a gazdálkodók, a támogatási összegek átutalása pedig február közepétől várható – tartalmazza a közlemény.

Forrás: MTI

Raktárról kínálunk alkatrészt Lamborghini, Same, Deutz-Fahr, Hürlimann gépekhez. A traktorok javítását karbantartását is végezzük, a mechanikus és elektronikus rendszerekkel egyaránt foglalkozunk.