Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Szekszárdon szüreteltek a diplomaták

2012. szeptember 28.

A szekszárdi borvidék adott otthont csütörtökön az idei diplomataszüretnek, amelyen Magyarországra akkreditált nyolcvan nagykövet és attasé vett részt.

A diplomaták Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Martonyi János külügyminiszter meghívásának tettek eleget – közölte a vidékfejlesztési tárca. A vendégeket a Bodri Pincészet fogadta; a Bodri István vezette, ötödik generációs családi pincészet kínálatának egyik “zászlós bora” a bikavér, a magyar borkultúra meghatározó, másfél évszázados múltra visszatekintő fajtája.

Fazekas Sándor harmadik alkalommal hívta szüretre a Magyarországra akkreditált nagyköveteket és a mezőgazdasági attasékat. A diplomataszüretet tavaly a Tokaji, 2010-ben pedig a Villányi borvidéken tartották.

Forrás: MTI

A borászat hazánk egyik legismertebb mezőgazdasági ága, de nem az egyetlen, így a nemcsak a szőlővel foglalkozó gazdáknak, de mindenki más számára is elérhetők a Lucrus Hungária Kft. szolgáltatásai. Alkatrészek, Same, Lamborghini, Hürlimann, Fendt és Deutz-Fhar gépekhez, amelyeket javítunk is.