Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Új lehetőség a kistermelők támogatásában

2015. augusztus 8.

Új támogatási opciókkal frissült az unió közös agrárpolitikájának lehetőségeiről tájékoztató KAP- kalkulátor a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) honlapján. Támogatást kaphatnak olyanok is, akik Same traktorrt, Lamborghini vontatót vagy Deutz-Fahr, Hürlimann esetleg Fendt gépet üzemeltetnek.

A NAK csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a kalkulátor segítséget nyújt a kistermelői támogatási rendszerhez történő csatlakozáshoz. A NAK különösen azok figyelmét hívja fel erre, akik 5 hektár körüli, vagy ennél kisebb területen gazdálkodnak. Nekik érdemes lehet a kistermelői rendszerhez csatlakozniuk.

Akik viszont ennél nagyobb területtel – így 1250 eurót (mintegy 375 ezer forint) meghaladó támogatással – bírnak, de jelezték csatlakozási szándékukat az egyszerűsített kistermelői rendszerhez, veszíthetnek támogatásukból. A kistermelői rendszerhez való csatlakozási szándék még augusztus 15-éig módosítható. Lehet kistermelő az, akiknek Same, Deutz-Fahr, Lamborghini gépe van, vagy Hürlimann esetleg Fendt traktorral műveli földjét.

A NAK azt kéri az érintettektől, hogy augusztus 15-ig számolják újra, hogy milyen támogatásra számíthatnak. A friss eredmények alapján döntsenek a kistermelői rendszerhez csatlakozásról.

Kistermelőknek, őstermelőknek és nagybirtokosoknak egyaránt kínál alkatrészt a Lucrus Hungária Kft, amely cégnél teljeskörűen elérhetőek a Lamborghini alkatrészek, Same, alkatrészek, Hürlimann alkatrészek, Fendt alkatrészek.