Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Új Nemzeti Agrárkamara: lejár a regisztrációs határidő november 30-án

2012. november 23.

Már csak néhány napjuk maradt az új Nemzeti Agrárkamara leendő tagjainak arra, hogy eleget tegyenek az agrárkamarai törvényben rögzített regisztrációs kötelezettségüknek, a regisztrációs határidő ugyanis a hónap végén lejár – közölte az agrárkamara pénteken az MTI-vel.

Felhívta a figyelmet, hogy akit november 30-ig nem regisztrálnak, nem vehetnek részt a jövő februárban esedékes kamarai választásokon. Eddig közel 200 ezren jelentkeztek be a köztestületbe.

A közlemény emlékeztet arra, hogy a nyáron elfogadott agrárkamarai törvény kötelező tagságot ír elő a magyar agrártermelői, élelmiszeripari és agráripari szektor valamennyi szereplője számára az új, egységes agrár köztestületben. A tagságra kötelezetteknek pedig november 30-ig kell bejelentkezniük a nyilvántartásba, és megfizetni az egyszeri 5000 forintos hozzájárulást.

Ennek a két feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy felkerüljenek a választói névjegyzékre, és aktívan részt vállalhassanak az új agrárkamara megválasztásában. A határidőt elmulasztók – azaz a tagságra kötelezettek – nem mentesülnek a regisztrációs kötelezettség és a hozzájárulás befizetése alól, viszont elesnek a részvétel lehetőségétől a kamarai választásokon.

A regisztráció a Magyar Agrárkamara honlapján (www.agrarkamara.hu) működő online felületen történik. A technikai segítségre szorulók ingyenesen igénybe vehetik ezt a szolgáltatást, a Magyar Agrárkamara mintegy 200 vidéki tanácsadói irodájában, illetve az országos falugazdász hálózatnál is. A kamara külön telefonos és e-mailes ügyfélszolgálattal is segíti a regisztrációt (80/911-078 – ingyenesen hívható szám, illetve a regisztracio@agrarkamara.hu).

Forrás: MTI

A Lucrus Hungária Kft-nél nincs kötelező tagság, mindenkit kiszolgálunk Lamborghini, Same, Deutz-Fahr, Hürlimann és Fendt alkatrészekből. A gépek teljeskörű javítását végezzük országosan. A traktorok elektromos rendszereinek, számítógépeinek javítása is megoldható.