Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Az új Lamborghini Nitro

2013. október 3.

2013-ban mutatta be legújabb traktorját a Lamborghini. A Nitro nevéhez illő külsővel és technikával érkezett a piacra. A formatervezésért Giorgetto Giugiaro felel, akinek tervezőstúdiója igazán agresszív jelleget rajzolt a gépnek. A fülke kialakításának fő szempontja az ergonómiai volt, a középpontban a vezetővel és az általa használt “eszközökkel”, műszerekkel. A Trattori Lamborghini legújabb gépe 34-38 colos felniken mozog.

Motorját a szintén az SDF csoporthoz tartozó Deutz szállítja, 3,6 literes közös-nyomócsöves befecskendezéssel ellátott blokkról van szó. Károsanyag-kibocsátása a Tier4i szabványoknak megfelelő, és a kipufogógázt dízel oxidációs katalizátor (DOC) kezeli, amely a NOx részecskéket a környezetre veszélytelen anyagokká alakítja.

A Lamborghini Nitro 100, 110, 120, és 130 lóerős teljesítményekkel készül megfelelően a különböző igényeknek,a maximális nyomaték 397, 440, 480 és 480 Nm. Az erőátviteli rendszerből is többféle áll rendelkezésre: hagyományos mechanikus sebességváltó, terhelés alatt is kapcsolható (Powershift) és fokozatnélküli (VRT) váltók közül választhatnak a gazdák.

Olyan kormányrendszer is rendelhető, amely lehetővé teszi, hogy a manővereket kevesebb kormányfordítással lehessen végrehajtani.

Így mutat videón a Lamborghini Nitro

A Nitróhoz és bármely más Lamborghini modellhez teljeskörű alkatrészellátást biztosít a Lucrus Hungária kft. Cégünk a traktorok karbantartását és javítását is végzi, országosan.