Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Lamborghini

Lamborghini traktorManapság az emberek egy közös jellemvonással rendelkeznek: a vággyal, hogy különbözőek legyenek, hogy tiszta egyéniséget hozzanak létre. Menekülnek a sztereotípiák elöl annak érdekében, hogy életük minden részletébe a különbözőséget jelenítsék meg.

Traktorai rendkívül tagolt és átfogó kínálatával a Lamborghini tökéletes kifejezése ennek a tendenciának. Miközben a mezőgazdasági földeken elérhető a legjobb technológiát ajánlja, a Lamborghini a forma, a stílus és a személyiség csábító ereje, amit csodálnak a világ minden táján.

A kompakt, Cv lánctalpas géptől, a hatalmas R8-ig, mindegyik Lamborghini kategóriája csúcsát képviseli: tiszta erő és teljesítmény. A Lamborghini traktorok a hatékonyság, a kényelem és biztonság standardjai osztályaikban, miközben elkíséri őket az egyedi varázs, ami a Lamborghini márkára jellemző. Ugyanakkor a felszerelések személyre szabhatóságának végtelenszámú lehetőségével minden Lamborghini traktor, az “Ön nagyon saját Lamborghinije”, teljesen egyedi és exkluzív.

Ha Lamborghinihez alkatrészre van szükség, nálunk megtalálja. A Lucrus Bt-nél elérhetőek Lamborghini traktorok gyári alkarészei, de a működésükhöz szükséges egyéb kiegészítők is beszerezhetők cégünktől. Keressen minket bizalommal!

vissza…