Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Same

Same traktorSAME. A mezőgazdaság történelme négy betűben. Ha átlapozunk egy fotóalbumot, amelyben régi fényképeket találunk a világháború utáni olasz vidékről, akkor minden valószínűség szerint láthatunk olyan képet, amelyen feltűnik egy SAME DA, egy PULEDRO vagy egy SAMETTO gép, amely épp a mezőn vagy a szőlőben dolgozik.

Elválaszthatatlan kapcsolat van a SAME és a gazdálkodás világa között, amelyet a SAME segített modernizálni traktoraival és a műszaki újítások végtelen sorával, miközben a világon mindenhol elnyerte a farmerek egész nemzedékeinek a bizalmát, pontosan ott, ahol ez számít: a földeken.

Egy SAME gép maga a józan befektetés, mert miden modell korszerű, hatékony, robosztus, biztonságos és megbízható. A SAME termékei hűséges és fáradhatatlan társak, amelyek nap, mint nap segítenek tökéletesen elvégezni az Ön munkáját. SAME, érdemes a bizalmára!

A Lucrus Bt-nél minden részegységre kiterjedően elérhetőek a SAME traktorok gyári alkatrészei, legyen szó a SAME-ra jellemző léghűtéses vagy az újabb vízhűtéses változatokról. Keressen minket bizalommal!

vissza…