Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Fendt alkatrész Szigorúbban ellenőrzik a földművelést

2015. május 21.

Szigorítja a földművelés ellenőrzését a szaktárca, és szankcionálni fogja, ha a haszonbérlők parlagon hagyják a földterületet – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) kedden az MTI-vel. Same, Lamborghini, Hürlimann, Fendt és Deutz-Fahr traktort használó gazdáknak is be kell tartaniuk a szabályokat.

Az FM vizsgálatot rendel el azon – szórványosnak tekinthető – esetekben, ahol a tárca értesülései szerint a gazdák nem tettek eleget művelési és gyommentesítési kötelezettségüknek. Az agrártárca egyben felszólítja a földműveseket az állami földhaszonbérletek szakszerű kezelésére és szerződésben vállalt kötelezettségeik teljesítésére.

A szaktárca álláspontja szerint a haszonbérlők zöme eleget tesz a haszonbérleti kontraktusban foglalt előírásoknak. A tárca szankcionálni fogja azokat a haszonbérlőket (Lamborghini-tulajdonosok, Same-tulajdonosok, Deutz-Fahr-tulajdonosok, Hürlimann-tulajdonosok, Fendt-tulajdonosok is) akik parlagon hagyják a földet – teszik hozzá.

A közlemény szerint néhány integrációban termelt, kései vetésű növényi kultúra kivételével lényegében befejeződtek a tavaszi vetések Magyarországon.

Same alkatrész, Hürlimann alkatrész, Fendt alkatrész, Deutz-Fahr alkatrész, Lamborghini alkatrész egy helyen. A Lucrus Hungária Kft teljeskörűen biztosítja az alkatrészeket a felsorolt márkák gépeihez.

Forrás: MTI