Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Folytatódik a magyar alma népszerűsítése

2012. október 8.

Folytatatta a magyar almát népszerűsítő kampányt Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, a Tesco Váci úti áruházában – tájékoztatta az eseményt követően a tárca az MTI-t.

Budai Gyula ezúttal is minden vásárlónak azt tanácsolta, hogy egyen naponta legalább egy almát. Ez alkalommal az államtitkárral együtt két szabolcsi almatermelő, Rácz Imre Balkányból és Bölcskei György Nagykállóból is a magyar almát népszerűsítette.

A legnagyobb mennyiségben termelt magyar gyümölcsöket, zöldségeket a VM, az Agrármarketing Centrum (AMC), valamint a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FriutVeB) közösen népszerűsíti.

Az almakampány szeptember közepén kezdődött, amelynek keretében a vidékfejlesztési miniszter és a minisztérium parlamenti államtitkára ellátogat a nagy áruházláncok üzleteibe és a magyar almát ajánlja a vásárlók figyelmébe.

A becslések szerint az idén Magyarországon 30 ezer hektáron mintegy 450 ezer tonna alma terem.

Forrás: MTI

Alkatrészt keres Same, Deutz-Fahr, Lamborghini, Hürlimann vagy Fendt géphez? A Lucrush Hungária Kft-nél megtalálja. Cégünk raktárról nyújt alkatrészellátást a vontatókhoz, ugyanakkor teljeskörű javítást és karbantartást kínál az említett gépekhez. A traktorok központi számítógépeit, vezérlő elektronikáit is javítjuk.