Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Kiállítás az emberi természetről a Föld napján

2013. április 3.

Április 16-tól kiállítás nyílik az Országos Mezőgazdasági Könyvtár és Dokumentációs Központban Budapesten, ahol a a Föld napja alkalmából a komposztálásról és a tudatos vásárlásról is számos érdekes információ tudható meg.

A május 11-ig látható Tükörben a Világ című kiállítás témája az emberi természet és a fenntartható fejlődés. A látogatók adatokat, tényeket tudhatnak meg egyebek mellett a komposztálásról, a tudatos vásárlásról, a takarékosságról és a rendszerszemléletről. Ezek megértése után mindenki kiválaszthatja, hogy Föld védelme érdekében melyek követését tudja vállalni.

A tárlat számtalan installációval és játékkal gondolkodtatja el az érdeklődőket arról, hogy a jövőt, az élhető Földet hogyan és miért teszik kockára. A felfedezőúton a résztvevők megismerhetik a Föld országainak ökológiai lábnyomát, kiszámolhatják, hány kilométert utazik például a reggelire elfogyasztott étel a termelőtől az asztalig és hány órát töltenek a magyarok átlagosan tévézéssel naponta – közölte az intézmény az MTI-vel.

A kiállítást az ÖKO-Pack Nonprofit Kft., a Zöld Fiatalok és a Cellux Csoport tagjai szervezik. Az intézmények az okopack.hu oldalon regisztrálhatnak a kiállítás ingyenes megtekintéséhez.

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) konferenciával és pedagógusképzéssel segíti az aktuális információk, várható ökológiai trendek, illetve az ifjúság környezettudatosságának elősegítését támogató információk átadását.

Forrás: MTI

Same alkatrész, Lamborghini alkatrész, Fendt alkatrész, Hürlimann alkatrész, Deutz-Fahr alaktrész. Minden egy helyen, raktárról. Lucurs Hungária Kft.