Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Az erdészeti egyesület együttműködik az agrárkamarával

2013. július 15.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a kamarai választásokon szövetségre lépett szervezetekkel stratégiai együttműködési megállapodást kötött, a tizenegy szervezet közül a megállapodást utolsóként a Országos Erdészeti Egyesület írta alá pénteken Tatán, a szervezet 144. Vándorgyűlésén – tájékoztatta az MTI-t a NAK elnöke.

Győrffy Balázs elmondta: a megállapodást aláíró szervezetek támogatják a nemzeti érdekérvényesítés új kereteinek kialakítását, Magyarország agrár- és élelmiszer termelési potenciáljának nemzeti érdekekhez igazodó kihasználását, valamint a közterheket megfizető vállalkozások érdekeinek képviseletét.

Az együttműködő szervezetek vállalják, hogy szakmai véleménnyel, információval és adatokkal támogatják a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai munkáját, előzetes egyeztetés alapján részt vesznek a szakmai anyagok elkészítésében, valamint részt vesznek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által tervezett önkéntes adatgyűjtésekben, amelyek a szakmai álláspontok kialakításához szükségesek.

Győrffy Balázs hozzátette, hogy a kamara további kapcsolódási pontokat keres, tárgyalnak például az adóhatósággal, egyetemekkel és szakmai szervezetekkel, a szeptemberi mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállításon pedig további együttműködési megállapodásokat írnak alá.

Forrás: MTI

Gyári alkatrészek Lamborghini, Same, Deutz-Fahr, Hürlimann és Fendt gépekhez. Javítás, karbantartás országosan.