Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Lamborghini Jay Leno garázsában

2016. július 21.

Jay Leno az USA leghíresebb showmanje gyűjti az új és régi autókat, motorokat. Az elsők között jut hozzá az olyan küönegességekhez, mint a McLaren F1, a feltámasztott Ford GT vagy a Porsche Carerra GT. A garázsában több mint 200 jármű áll, amik között vannak motorok, egy 1946-os International Harvester tartálykocsi, 22 gőzhajtású közlekedési eszköz és 25 régi klasszikus.

Van öreg Bugattija, Duesenbergje, Cobrája, Packard win Six Coupéja, szakajtónyi Bentley-je és Jaguárja és még számos más értékes darab. Az egyik legérdekesebb járgány a gyűjteményből egy egyedi, tankmotor által hajtott négykerekű. Van persze Lamborghini személyautója is, Miura, Countach, stb sorakoznak.

 A Jay Leno garázsa címen futó műsorában azonban nemcsak innen szemezget, hanem más különleges járműveket is bemutat. Így került hozzá egy 1968-as Lamborghini traktor.

Talán még ehhez is tudnánk alkatrészt szerezni, de az újabb Lamborghini modellekhez biztosan tejeskörűen tudjuk szállítani az elemek, ugyanúgy, mint a Same, Deutz-Fahr, Hürlimann és Fendt gépekhez