Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz-Fahr, Fendt

Tel.: +36-30-382-6192
+36-30-913-5992

Lucrus Hungária KFT.

Van még támogatás agrárbiztosításhoz

2013. április 25.

Május 15-ig még jelezhetik igényüket az agrár termelők – a Lamborghini, Same traktort használók is –
az idei mezőgazdasági biztosításaik díjtámogatására – hívja fel az érintettek figyelmét a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).

Közleményükben tudatták tavaly óta ismét díjtámogatással köthetők egyes agrárbiztosítások. Az új rendszer a támogatott biztosítások díjának akár kétharmadát is megtéríti a csatlakozó gazdák számára, akik az állami kárenyhítő alapból is kétszer akkora juttatásra számíthatnak, mint a biztosítással nem rendelkező társaik.

A 2,7 milliárd forintos támogatási keret egyharmadát használták ki a gazdálkodók tavaly. Idén a korábbinál nagyobb, 3,1 milliárd forint szerepel a mezőgazdasági biztosítások támogatására a költségvetésben.

2012-ben azért maradt meg a pénzből, mivel az igénylési határidő lejárta előtt derültek csak ki a végleges feltételek. A FBAMSZ arra számít, hogy idén kimerül a keret, de nem lesznek túljelentkezők. Az utóbbi esetben ugyan is arányosan csökken a támogatás.

Forrás: MTI

Lamborghini alkatrész, Same alkatrész a Lucrus Hungária Kft-től. Cégünk emellett Hürlimann, Deutz-Fahr és Fendt gépekhez is teljeskörű ellátást kínál. A vontatókat országosan javítjuk.